Сторінки

понеділок, 27 квітня 2015 р.

Молитва за парохію

Господи Ісусе Христе, Пастирю Добрий, Ти воплотився, щоб відшукати заблудлих овець стада Твого і проповідував євангеліє так, щоб вони вчились пізнавати голос Твій.
І нині глянь милостиво з небесних висот на нашу парохію і зішли на неї Святого Духа Твого, щоб вона була місцем пізнання євангельської радості. Скріплюй нас присутністю Твоєю і єднай нас повсякчас у молитві. Даруй нам духа служіння ближньому, щоб у нашій парохії кожний міг зустріти Тебе, милостивого Бога. Благослови наш духовний провід мудрістю Твоєю і дай, щоб ніхто з нас не шкодував ні часу, ні талантів, ні матеріальних дібр для розбудови Твого Царства. Єднай нас у миру та злагоді, щоб ми були твоєю спільнотою любові. Всели в нас місійного духа, щоб ми стали тим світлом євангельського слова, молитви і добрих діл, що кличе кожного до учсті у Божественному житті, щоб славилося, Спасе, Твоє Ім'я з безначальним Твоїм Отцем та пресвятим, благим і животворящим Твоїм Духом нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

середа, 15 квітня 2015 р.

СКАРБ ЦЕРКОВНОГО СПІВУ

1897
Утреня Пасхи
1918
Повна всенародна літургія
1929
Музична дяківська бібліотека
Випуск ІІ
1942
Бібліотека Інституту Народної Творчости
Серія 1
Колядки і щедрівки 1, 2.
Серія 6: ЛІТУРГІЧНІ ПІСНІ
Христос Воскрес, Єдинородний Сину, Святий Боже, Алилуя, Вірую, Милость миру, Милость миру, Достойно єсть, Отченаш, Єдин свят, Да ісполнятся, Всяческая, Буди Імя Господнє,

Підручна бібліотека Архикатедрального хору
Літургічні пісні
Воскресні пісні


Богородичні догмати 8-ми гласів з ісонами (переклад та адаптація Антрія Протопсалта)